Sietske uit vlaanderen

Sietske uit vlaanderen
  • NaamSietske
  • Leeftijd60
  • LandBelgie
  • AfkomstOost-Vlaanderen
  • PostuurNormaal
  • Gewicht64KG
  • Lengte172CM
Mijn interesses

Beffen
Kontlikken
Ongeremde Sex
Orale Sex
Standje 69
Pijpen
Vingeren
Kamasutra

Alleenstaand, en toch opzoek naar een eenmalige sex contact. ik durf het bijna niet te vragen maar heb bijna 2 jaar geen intimiteit meer gehad. ik zou graag eens een volle nacht verwend willen worden en ben open van jong en oud. zelf alleen met een eigen huisje en een hondje. ik kan ontvangen maar als het niet teveel gevraagd is kunnen wij ook publiekelijk afspreken. ik zoek een aandachtige man die enigzins redelijk geschapen is. kom in contact met mij of stuur me een whatsapp berichtje. xx Sietske

contact opnemendirect afspreken