Flower uit limburg

Flower uit limburg
  • NaamFlowerke
  • Leeftijd56
  • LandBelgie
  • AfkomstLimburg
  • PostuurNormaal
  • Gewicht56KG
  • Lengte168CM
Mijn interesses

Ongeremde Sex
Sex

Rijpe vrouw alleenstaand en moeder van 2 kinderen, 56 jaar uit limburg is opzoek naar een man voor heerlijk ongeremde sex. Ben jij ook vrijgezel, gehuwed en wil je het allemaal wat rustiger aan doen? Wellicht kan je mij een berichtje sturen. Ik waardeer discretie, en rustig de tijd nemen. Ik kan verplaatsen en ontvangen, maar ben ook in de gelegenheid om een hotelletje te pakken als dat schikt. Een wijntje en een lekker dinee, maar soms een avondje gewoon heerlijk op de bank luieren. Heb ik je interesse gewekt? Stuur mij dan snel een (gratis) bericht voor meer info.

xx Flower.

contact opnemendirect afspreken